Vandskuring/Filtsning af hus og vægge – Murer i Aalborg

Med vandskuring opnår du en tyndpudset facade, hvor murstenene bag ved stadig er til at ane. Vandskuring, har i mange år været populært blandt husejere, der ønsker et stilrent murværk med mange variations muligheder. At vandskure murværket kan desuden danne et beskyttende lag over beskadigede mursten.

Vandskuring foregår ved at trække et tyndt lag mørtel hen over murværket, hvorefter der skures med en våd mursten eller en anden genstand, alt efter hvilken overflade du ønsker.

Professionel vandskuring

Huset opnå et særdeles flot udtryk. Men det er vigtigt, at det udføres korrekt. Ofte bliver mørtellaget for tykt, hvilket øger risikoen for afskalninger.

Du kan trygt vælge Stjernebyg som din murer i Aalborg til opgaven. Jeg rådgiver gerne om hvornår det vil være en god løsning for dig.

Det bør nemlig kun overvejes, hvis det befinder sig i et miljø, som ikke er for aggressivt. Det vil sige at murværket ikke skal være for udsat, da der her må forventes et forøget vedligeholdelsesbehov.

Er vandskuring den rette løsning?

Vandskuring kan være et yderst flot alternativ til en facaderenovering. Men før du træffer din beslutning, sørger Stjernebyg i Aalborg for den rette rådgivning, så det bedste resultat opnås.

Inde eller ude ?

Du kan give din gamle mur nyt liv , så den giver kontrast til de andre ting i dit hjem. Du kan alt efter, hvilken type mørtel der anvendes på væggen få et fint/groft udtryk, eller en anden farve. Jeg kan vandskure med blandt andet ”filtse”, mursten. Når mørtlen påføres forsvinder fugerne, og man kan ane murstenens omrids igennem.

Vandskuring inde

Når mørtlen er tørret, kan man male væggen. Nogle vælger

også at lade væggen stå rå tilbage. Jeg giver gerne råd om at vandskure indendørs eller udendørs

Opstregning af mursten

En af de populære løsninger i dag er rå murstensvægge. Ønsker du et sådan udtryk, men passer farven på murstenen ikke ind i din indretning, så findes der andre løsninger. Har du mindre fliser, men ønsker du en murstensvæg, så kan jeg lave en opstregning af mursten på væggen, så du får samme effekt, som ved rigtige mursten. Indhent tilbud her