Profil Stjernebyg Aalborg.

Profil Murer Aalborg. Jeg lægger vægt på dialogen med kunderne, materialevalget og murerfaget som jeg udfører med høj service og kvalitet.

Stjernebyg er din Murer i Aalborg og omegn & klarer alle former for murerarbejde og står også klar til at rådgive dig om dine forestående projekter..

Jeg er et murerfirma med mange år på bagen og har derved opbygget et stort overblik, og en forståelse for at dialog altid fremmer processen.

Du kan forvente professionelt håndværk med arbejdet udført til tiden, uden overraskelser på prisen.

Murerfirmaet til enhver opgave

Stjernebyg er beliggende i Aalborg, og løser små og store opgaver Du er altid velkommen til at kontakte mig for at drøfte dit projekt.

Har du brug for en professionel murer, som er lydhør og kvalitetsbevidst er du velkommen til at indhente et tilbud her

Stjernebyg har mange kompetencer og har nedenstående målsætning

Murerfirmaet Stjernebyg har siden 2009 stået for god kvalitet og godt håndværk på samtlige mureropgaver, vi har udført.

Netop vores fokus på den høje kvalitet er årsagen til, at vi i mere end et årti, har kunnet opretholde de høje standarder, vi er kendt for.

Murerfirma der udfører fagentrepriser
Vi udfører alt inden for fagentrepriser på diverse projekter for både private og erhverv, hvor vi kan lave alt fra badeværelser til facaderenovering, køkkenrenoveringer, flisearbejde, fugearbejde, omfugning, vandskuring samt diverse murerarbejde.

Vi udfører murerarbejde i hele Aalborg & omegn

Tryghed for kunden
Det er vigtigt, at der er en god kemi og tillid mellem os og kunden, og derfor lægger vi stor vægt på ærlighed og troværdig i samarbejdet med alle vores kunder.

Vi overholder aftaler og betingelser, og vi har udelukkende samarbejdspartnere, der garanterer samme høje kvalitet, som vi selv står for. Du kan altså trygt lægge din opgave i vores kompetente hænder.

Stjernebyg Murerfirma

Merkurvej 19, 9200 Aalborg SV

Tlf: 25334817

Stjernebyg Aalborg
Find Stjernebyg på Facebook