Flisearbejde og Klinkegulv arbejde i Aalborg

Gulvbelægning i køkken og badeværelse udføres af murer i Aalborg.

Stjernebyg Aalborg din murer aalborg har stor erfaring indenfor flisearbejde og gulvbelægning. Jeg udfører gulvbelægning i både badeværelse og køkken eller hvor det ønskes.. Har du brug for gulvfliser eller vægfliser ?
Flisearbejde omfatter bl.a. opsætning af klinker og fliser på vægge og gulve i badeværelse, opsætning af klinker og fliser på vægge og gulve i køkken.

Vi har speciale i flisearbejde og fokuserer altid på at levere et resultat efter dine ønsker som passer til det aftalte budget. Vi har mange års erfaring med flisearbejde

Når jeg udfører flisearbejde, rådgiver jeg gerne kunder omkring valg af størrelse og materiale på fliserne.

Når du skal have valgt gulvbelægning i køkken eller badeværelse, er mulighederne mange. Du kan vælge gulvbelægninger som f.eks. klinker, naturskifer, granit eller teglfliser.

Stjernebyg firmaet står for kvalitet af veludført arbejde. Jeg går ikke på kompromis med kvaliteten.

Reparation af fliser udføres også

Hos murer i Aalborg er ingen opgaver for store eller for små, og det gælder også inden for fliser. Vi lægger eller opsætter naturligvis fliser og klinker i alle henseender, men vi udskifter ligeså gerne  fliser, som er gået i stykker hjemme hos dig.

Hvis en af dine eksisterende fliser er gået i stykker, udfører vi også reparationer af eksisterende

Flisearbejde

Jeg påtager mig gerne renoverings- og reparationsarbejde med fliser, og sørger altid for at levere et resultat, der holder et højt niveau. Det har du som kunde krav på, og derfor får du altid flisearbejde i topkvalitet hos Stjernebyg.

Uanset om du kun skal have lavet klinker i badeværelset, eller om du skal have lavet et omfattende flisearbejde i flere rum, klarer jeg opgaven

Du kan kontakte Stjernebyg Aalborg v/Jan Gade Jørgensen i Aalborg på tlf: 2533 4817 , hvis du ønsker information omkring flise og gulvarbejde i Aalborg og omegn.

Flisearbejde
Find Stjernebyg på Facebook