Facaderenovering af Murer i Aalborg.

Stjernebyg udfører facader i Aalborg og omegn.
Pudsning | Filtsning | Facaderenovering | Vandskuring | Ny facadefacaderenovering

Facaderenovering – Det danske klima kan være hårdt mod din bygning!

En facaderenovering kan være den rigtige løsning til at få en gammel, slidt bygning til at fremstå som ny.

Fordelen ved en facaderenovering er, at man beskytter gamle mursten og skjuler grimt murværk. Ved ombygninger eller tilbygninger kan det også være en god idé at pudse facaden.

Stjernebyg i Aalborg har løst mangeartede opgaver inden for facader og vedligeholdelse. Skal du bruge en murer i Aalborg til at gennemføre en professionel renovering af din facade, så kontakt Murerfirmaet Stjernebyg i Aalborg

Facaden er det første, man ser, når man kommer hen til eller går forbi et hus, og det er altså det, der danner baggrund for førstehåndsindtrykket.

Har facaden på dit hus set bedre dage, så kontakt Murerfirmaet Stjernebyg i Aalborg eller ring på 2533 4817

 

Typiske facadeproblemer

  • Revner i murværket – der bliver ved med at dukke op
  • Afskalninger i facaden
  • Dårlig materialeanvendelse på facade – Behov for hyppig vedligeholdelse
  • Utidssvarende husfacade
  • Ønske om minimal vedligeholdelsesfri facade

Vandskuring

Trænger facaden til en opfriskning, kan du få et hus, som på det nærmeste ser helt nyt ud, hvis du får vandskuret facaden.

Vandskuring kan udføres i alle farver, så du kan få præcis det ydre på dit hus, du ønsker dig, og som passer ind i

omgivelserne.

Læs mere

Type af facaderenovering

Der er en række faktorer, som der skal tages højde for ved valg af den rigtige facaderenovering, eks. fremtoning, budget samt vedligeholdelse.

Murværkets tilstand – Ved store revner i murværket, er det hensigtsmæssigt at indsætte jern på udvalgte steder i murværket. Er der tale om mindre revner, kan det være tilstrækkeligt med netpudsning.

Bygningens beliggenhed – Er bygning udsat for hård belastning (vind, vejr, forurening) ville det være formålstjenligt at anvende grovpudsning eller en netpudsning.

Vedligeholdelse – De forskellige behandlingsmuligheder har forskellige hårdførhed. Eksempelvis vil en grovpudsning, kræve væsentligt mindre vedligeholdelse i forhold til vandskuring.

Budget – Prisen for netpudsning er væsentlig lavere end ved omfugning (udfræsning og ilægning af nye fuger). Erfaringer viser at facadebehandling med netpuds, giver et vedligeholdelsesfrit hus i op til 10-12 år. Nye fuger i murværk kræver ingen vedligeholdelse. Udføres omfugningen korrekt, vil de kunne holde i mange år uden større opmærksomhed.